PSV verliest laatste oefenwedstrijd van Valencia: 1-0

25 juli 2015 19:08
PSV heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding verloren. Valencia bleek uiteindelijk te sterk. Het werd 1-0 via een doelpunt van Alcacar, al in de tweede minuut gemaakt. Bij PSV stond Santiago Arias voor het eerst weer in de basis. Op het middenveld kreeg Hendrix opnieuw de voorkeur boven Schaars. Voorin stond Locadia weer linksbuiten omdat Lestienne nog niet helemaal fit is. Bij de tegenstander was Bakkali een opvallende invaller. Over de gehele wedstrijd gezien was er weinig af te dingen op de zege van de Spanjaarden. Het eerste deel van de eerste helft was nadrukkelijk voor de thuisploeg. In het tweede deel speelde PSV zich in de wedstrijd en kregen ze de beste kansen op de gelijkmaker. In de vrij rustige tweede helft kreeg Valencia nog twee goede mogelijkheden, maar kon invaller Pasveer een tweede tegentreffer voorkomen. PSV: Zoet (46 Pasveer), Arias (64 Brenet), Bruma (82 Alberto), Isimat, Poulsen (87 De Wijs), Propper, Hendrix (46 Schaars), Maher (82 Vloet), Narsingh (64 Pereiro), De Jong (64 Bergwijn), Locadia

Chat met andere PSV fans in de PSV Chatbox. Volg verder @psvnetwerk via twitter.