Transparent
Inloggen
Sluiten

Nijhuis leidt duel om Johan Cruijff Schaal tussen FC Groningen en PSV

28 juli 2015 12:04

Scheidsrechter Bas Nijhuis leidt zondag 2 augustus 18.00 uur de twintigste editie van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. In de Amsterdam ArenA nemen bekerwinnaar FC Groningen en landskampioen PSV het tegen elkaar op.

De wedstrijd is de traditionele opening van het seizoen. Rob van de Ven en Charl Schaap zijn de assistent-scheidsrechters. Vierde man is Angelo Boonman en Kevin Blom en Pol van Boekel de vijfde en zesde official.

Nijhuis: “Het is een mooi vooruitzicht om zondag op het veld te staan. De wedstrijd om de Johan Cruijff schaal is namelijk altijd een mooi moment, omdat het nieuwe seizoen dan weer van start gaat. En extra mooi is dat de clubs meteen spelen om de eerste prijs van het seizoen.”

Nijhuis, die vorige week promoveerde naar de Elitegroep van UEFA, floot tot nu toe tijdens 205 wedstrijden in de Eredivisie, 95 wedstrijden in de Jupiler League en 58 internationale wedstrijden. Zondag wordt de eerste keer dat hij het duel om de Johan Cruijff Schaal leidt.




Tags

nijhuis groningen angelo arena blom boekel boonman charl editie elitegroep eredivisie jupiler opening pol schaap uefa ven vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage