Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Raiola volgende week in gesprek met Espanyol over transfer Moreno'

30 juli 2015 19:21

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Hector Moreno, gaat volgende week in gesprek met Espanyol over een mogelijke transfer, zo meldt El Mundo Deportivo. Berichten in Nederlandse media over 'het bijna rond zijn van de transfer van Moreno' op basis van hetzelfde artikel in de betreffende Spaanse krant lijken behoorlijk voorbarig. Volgens de krant zijn PSV en Fiorentina nog in de race voor de verdediger. Raiola zou volgende week met de aanbieding van PSV om de tafel willen met Espanyol om de mogelijkheden van een transfer te bespreken. Indien Fiorentina er de komende dagen niet in slaagt om Astori over te nemen zouden de Italianen de aanbieding van PSV zeker willen evenaren.




Discussieer mee op de forums


Tags

espanyol moreno raiola fiorentina astori deportivo hector italianen mundo voorbarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage