Transparent
Inloggen
Sluiten

Sport.es: 'Spooren bevestigt gesprekken over Van Bommel'

16 mei 2002 08:13

Verslaggever: RvW

Volgens het Spaanse voetbalblad Sport roert Barcelona zich op de transfermarkt nu de komst van Van Gaal bekend is. Directeur Parera is in Milaan voor onderhandelingen over Seedorf. Verder zou PSV's directeur Fons Spooren tegen de krant hebben bevestigd dat PSV in gesprek is met twee clubs, ??n Spaanse en ??n Engelse voor twee spelers van de club. Volgens de krant moet dat barcelona zijn voor Van Bommel en een Engelse club voor Hofland. De gesprekken zouden plaats hebben gevonden tijdens de G14 in Glasgow afgelopen dinsdag. Eric Gerets wordt gequot zeggende dat hij nu Van Gaal naar Barcelona gaat hij vreest voor een vertrek van Van Bommel.

Meer op




Tags

bommel barcelona spooren gaal fons gequot gerets glasgow hofland milaan parera roert seedorf voetbalblad zeggende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte