Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel staat op verlanglijstje Van Gaal

17 mei 2002 19:22 - ANP

Verslaggever: JL

Louis van Gaal heeft vrijdagmiddag bij zijn presentatie als nieuwe hoofdcoach van Barcelona laten weten dat Mark van Bommel hoog op zijn verlanglijstje staat. De trainer heeft de middenvelder van PSV hoog zitten en zou hem het komend seizoen graag willen toevoegen aan de selectie van de Catelaanse club. De voormalige bondscoach van Oranje: 'Ik kijk naar posities in het elftal, naar kwaliteit en, zoals een echte Hollander betaamt, naar de prijs. Mark, laat ik het zo zeggen, is een van de kandidaten'. Volgens technisch directeur van PSV Frank Arnesen heeft nog geen enkele club zich officieel bij de Eindhovenaren gemeld voor de Limburger, die momenteel met PSV een aantal oefenwedstrijden afwerkt in Azie.

Meer op ANP




Tags

bommel gaal verlanglijstje arnesen azie barcelona betaamt catelaanse hollander limburger oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte