Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'intensiteit van trainingen lastig voor Pereiro'

13 augustus 2015 06:28

In De Telegraaf legt Phillip Cocu uit waarom hij Gaston Pereiro vooralsnog weinig speeltijd gaf. Eerder gaf hij al aan dat de aanvaller nog moet wennen aan het Nederlandse voetbal. "Het moeilijke voor hem is vooral het verschil in de intensiteit van trainen. Wij werken veel met intervaltrainingen, veel korte acties achter elkaar. Dat is minder gebruikelijk in Uruguay. We moeten die jongen de tijd geven om hier zijn plek te vinden."

Pereiro viel dinsdag tien minuten na zijn invalbeurt alweer uit met een gebroken neus. Hij krijgt een gezichtsmasker aangemeten om hem snel weer in actie te kunnen laten komen.




Tags

pereiro cocu intensiteit aangemeten gezichtsmasker intervaltrainingen telegraaf uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage