Transparent
Inloggen
Sluiten

Ingang oosttribune in nieuw jasje

14 augustus 2015 00:54

Supporters die het Philips Stadion komende zondag via ingang 20 en 21 betreden, doen dat in een gedeeltelijk vernieuwd decor. Aan de binnenzijde van de ingang die toegang biedt tot de oosttribune zijn vanaf de thuiswedstrijd tegen FC Groningen historische wandgraphics te vinden. PSV wil supporters zich zo nog meer welkom laten voelen in ‘hun’ Philips Stadion.

Na het duel tegen FC Groningen gaat PSV het project, dat tot stand is gekomen in samenwerking met Hoofdsponsor Philips en Partners Bavaria en Coca-Cola, verder ontwikkelen. Het eindresultaat zal in één van de komende thuiswedstrijden te zien zijn. In het cateringgedeelte achter de ‘eendracht maakt macht’-poort zijn straks een aantal van de meest memorabele wedstrijdmomenten levensgroot op de wanden te zien. Onder meer de Europa Cup 1-winst en de 4-3 in de slotseconde van Memphis in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord begeleiden supporters op hun weg naar de tribune.

Foto's kun je bekijken op PSV.nl




Tags

oosttribune groningen jasje bavaria betreden binnenzijde cateringgedeelte coca cola decor eendracht eindresultaat feyenoord foto hoofdsponsor levensgroot macht memorabele poort project slotseconde toegang wanden wandgraphics wedstrijdmomenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage