Transparent
Inloggen
Sluiten

Poulsen naar verwachting terug in de basis

14 augustus 2015 17:38

Simon Poulsen lijkt zondag tegen FC Groningen terug te keren in de basis. Na een matige wedstrijd tegen FC Groningen in het duel om de Johan Cruijff Schaal was de linksback gepasseerd voor het duel tegen ADO. Phillip Cocu posteerde in die wedstrijd rechtsback Joshua Brenet op links. Die had heel veel moeite om zich staande te houden tegen Ruben Schaken. Brenet kreeg daarna heel veel kritiek. Tegenover het Eindhovens Dagblad nam Cocu het op voor de rechtsback. "Hij speelt op een andere positie dan gebruikelijk en heeft er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te doen voor het team."

Op de training stond Poulsen weer in de basiself. Tijdens het perspraatje wilde Cocu de basisplaats van Poulsen niet bevestigen. Wel gaf hij aan dat hij de Deense back vooruit ziet gaan. "Hij komt terug van een blessure en wordt elke week sterker. In principe is hij de man om met Willems te strijden voor de linksbackpositie."




Tags

poulsen cocu brenet groningen ado basiself perspraatje posteerde ruben schaken simon willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage