Transparent
Inloggen
Sluiten

Narsingh schiet PSV met twee goals naar zege op FC Groningen

16 augustus 2015 14:22

Na de domper van de late gelijkmaker tegen ADO in de openingswedstrijd heeft PSV de eerste thuiswedstrijd van het seizoen wel weten te winnen. Tegen FC Groningen werd het een verdiende 2-0 zege. Luciano Narsingh was de gevierde man door beide treffers binnen te schieten.

Na een voorzichtige openingsfase van PSV stond de ploeg al na zeven minuten op voorsprong. Maxime Lestienne gaf een prachtige dieptepass op Luciano Narsingh. De buitenspeler omspeelde de keeper aan de linkerkant, maar leek ook te ver voorbij de goal te belanden. Met een slimme schuiver kon hij de bal alsnog in de verre hoek werken.

In het vervolg van de eerste helft had PSV een groot overwicht. Het leverde een aantal mogelijkheden op, maar PSV verzuimde in die fase door te drukken. FC Groningen mocht de handen dichtknijpen dat het de rust haalde met elf spelers. Met name Kappelhof had meer verdiend dan geel na een charge op Guardado.

In de tweede helft had PSV opnieuw het overwicht. Het duurde lang voordat dat verschil op het scorebord tot uitdrukking werd gebracht. Met name de continue gevaarlijke Narsingh kreeg diverse mogelijkheden. FC Groningen bleef daardoor in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd werd het duel dan eindelijk beslist. Het was opnieuw Narsingh die na uiteindelijk vanaf links binnenschoot. In de slotfase probeerde FC Groningen het nog wel, maar vond steeds Jeroen Zoet op haar pad.




Tags

groningen narsingh ado charge continue dichtknijpen dieptepass gevaarlijke gevierde guardado kappelhof lestienne omspeelde openingsfase openingswedstrijd schuiver uitdrukking voorzichtige zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage