Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel met Van Marwijk naar Saoedi-Arabië [update]

25 augustus 2015 19:50 - Nationale bond Saoedi-Arabië

Mark van Bommel vertrekt met schoonvader Bert van Marwijk naar Saoedi-Arabië. Van Marwijk wordt daar bondscoach en Van Bommel zal hem gaan assisteren, zo meldt de voetbalbond van Saoedi-Arabië. Ook Adrie Koster en VI journalist Taco van de Velde gaan mee om de staf van Van Marwijk te vormen. Bij PSV was Van Bommel onder meer assistent bij de Onder 19 en sloot hij wel eens aan bij het eerste elftal.

[Update] Het Eindhovens Dagblad meldt dat Mark van Bommel een beperkt aantal weken per jaar betrokken zal blijven bij de jeugdopleiding van PSV.


Meer op Nationale bond Saoedi-Arabië


Tags

bommel marwijk arabie saoedi adrie koster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal