Transparent
Inloggen
Sluiten

Interesse in Van Nistelrooy laait weer op

30 maart 2000 10:13 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: NvdL

Het is de afgelopen weken verdacht rustig geweest rond de eventuele transfer van Ruud van Nistelrooy. Na zijn blessure leek geen club snel te willen handelen, echter met de door PSV gestelde deadline van 1 april in zicht laait interesse in de spits weer op. Eerst was het Barcelona dat interesse leek te hebben, inmiddels lijkt ook Manchester United in de startblokken te staan.

Gisteren verscheen een interview met Jaap Stam in het AD waarin hij warm pleidooi hield voor de komst van van Nistelrooy. PSV-voorzitter van Raaij was verrast door dit bericht: "Zo ken ik hem helemaal niet. Het leek wel of hij door Ferguson ge?nstrueerd was", aldus de preases.

Trainer Gerets gelooft niet in het blijven van de spits. "Mijn gevoel zegt dat hij of naar Arsenal, of naar Manchester vertrekt."

Een offici?el bod is er echter nog steeds niet. Arsenal heeft al gezegd de vraagprijs, die de ronde doet, van 20 miljoen pond, ruim 60 miljoen gulden, absurd te vinden, ook Manchester is niet gewend zulke bedragen voor spelers op tafel te leggen.

PSV heeft komende week opnieuw een gesprek met de spits, en hoopt daarin duidelijkheid te cre?ren over een eventuele transfer.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

nistelrooy laait arsenal absurd barcelona cre deadline ferguson gerets gulden nstrueerd pleidooi preases raaij ren stam verdacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage