Transparent
Inloggen
Sluiten

Hendrix ziet perspectief bij PSV

10 september 2015 06:39 - VI.nl

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Jurgen Locadia laat Jorrit Hendrix zich veel minder horen over gebrek aan speeltijd. De jonge middenvelder verloor vorig seizoen door een blessure zijn basisplaats en moet sindsdien genoegen nemen met een plaats op de bank. In gesprek met Voetbal International laat hij weten voldoende perspectief voor hem te zien bij PSV voor de toekomst. "Ik zie mogelijkheden bij PSV. Ik voel me goed genoeg voor PSV en ik voel me ook niet slecht bij de club. Ik speel bij een grote club en daar is de concurrentie nou eenmaal groot. Inmiddels heb ik daar ook al met de trainer over gesproken. Wat daar is gezegd? Dat hou ik voor mezelf. Maar het was een prettig gesprek."

Meer: VI.nl

Meer op VI.nl




Tags

hendrix locadia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje