Transparent
Inloggen
Sluiten

PF:"O'Leary genoemd als opvolger Gerets"

22 mei 2002 16:18 - PlanetFootball

Verslaggever: JW

Vele namen zijn al genoemd als opvolger voor de ontslagen Erik Gerets als trainer van PSV maar PlanetFootball meldt vandaag wel een hele opvallende naam. Volgens de Engelstalige site is namelijk ook de huidige Leeds-coach David O'Leary kandidaat in Eindhoven. Het lijkt uiterst onwaarschijnlijk dat de Ier volgend jaar bij PSV zal werken maar feit is wel dat O'Leary sinds de winterstop al in onmin leeft met enkele mensen in het Leeds-bestuur en ook zeer ontevreden is over de prestaties van zijn ploeg dit seizoen. De website geeft verder ook Guus Hiddink, Morten Olsen en Frank Rijkaard op als kandidaten. Namen die ookal eerder werden genoemd door de spelersgroep van PSV zelf.

Meer op PlanetFootball




Tags

leary gerets leeds bestuur engelstalige hiddink morten olsen onmin onwaarschijnlijk ookal planetfootball rijkaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage