Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets voelt zich nog te jong voor positie als bondscoach

24 mei 2002 12:03 - De Standaard

Verslaggever: RvN

Tegen de Belgische krant De Standaard laat de zojuist ontslagen PSV coach Eric Gerets weten zich nog te jong te voelen voor de positie van bondscoach van Belgie. Hij zei dit na de druk die in Belgie is ontstaan nadat Waseige vlak voor het WK liet weten naar Standard Luik te zullen vertrekken. Dat wordt Waseige in Belgie erg kwalijk genomen. Er is dan ook veel roep vanuit de media en de supporters dat Gerets per direct dan wel na het WK de functie van Waseige over zal moeten nemen. ,,Ik heb vroeger gezegd dat ik er van droom om ooit een keer bondscoach te zijn, alleen voel ik me op dit moment nog te jong voor die job'. Wat ik zei is uit zijn context gerukt. Het had betrekking op de toekomst. Op dit moment doe ik het liever niet. V??r mijn vijftigste wil ik er niet aan beginnen.? aldus Gerets in de Standaard.

Meer op De Standaard




Tags

gerets jong belgie waseige context gerukt job luik standard vijftigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte