Transparent
Inloggen
Sluiten

Geslaagde supportersbijeenkomst PSV

24 mei 2002 23:58

Verslaggever: BvT

PSV hield vanavond naar aanleiding van de onvrede onder supporters over het supportersbeleid van de club, die vooral naar buiten kwamen rond de wedstrijd tegen Heerenveen afgelopen seizoen, een speciale supportersbijeenkomst in het Philipsstadion. De avond bleek een groot succes; de ruim 350 fans die erop afkwamen, konden in een open sfeer goed hun ei kwijt bij het bestuur. En ook voorzitter Van Raaij zelf gaf aan nieuwe dingen gehoord te hebben en deed enkele toezeggingen aan de fans.

Opmerkelijk was de toezegging van de voorzitter dat PSV in de toekomst meer zal gaan doen om vrij reizen van supporters naar Europese en nationale uitwedstrijden mogelijk te maken. "Het is tijd de braafheid van ons af te schudden", aldus Van Raaij die het met de fans eens was dat PSV zich in het verleden te gemakkelijk liet bewegen tot verplichte combi's in Europees verband. De voorzitter wil dat de hoofdregel wordt dat als de fans van de bezoekende club vrij naar Eindhoven mogen komen, hetzelfde moet gelden voor PSV-supporters in de uitwedstrijd.

Met betrekking tot nationale wedstrijden zal PSV zich intensiever gaan bemoeien met de procedures en de huidige kaartverkoop via de supportersvereniging in overleg te heroverwegen.

Andere onderwerpen van gesprek waren onder andere de catering in het stadion, de gehandicaptenvoorzieningen, de regels omtrent stadionverboden, het staan-zitten-beleid van PSV en het nieuwe thuisshirt. Met betrekking tot het shirt zal met Nike worden gesproken om wellicht het nieuwe ontwerp maar ??n seizoen in plaats van de gebruikelijke twee seizoenen te handhaven. Alle uitgedeelde stadionverboden van de afgelopen week zullen per individueel geval nogmaals onder de loep genomen worden.

Meer op




Tags

supportersbijeenkomst geslaagde raaij stadionverboden afkwamen bestuur braafheid catering combi gehandicaptenvoorzieningen heerenveen heroverwegen hoofdregel intensiever loep nike ontwerp onvrede opmerkelijk philipsstadion procedures schudden supportersbeleid supportersvereniging thuisshirt toezegging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage