Transparent
Inloggen
Sluiten

Leekens biedt zichzelf aan bij PSV

27 mei 2002 17:03

Verslaggever: JW

Afgelopen week kwam de Teletekst-dienst van het Belgische VRT met het nieuws dat PSV in gesprek zou zijn met de Belg George Leekens over eventuele opvolging van Erik Gerets. Nadat wij dit bericht zelf ook brachten veroorzaakte dat veel verbazing onder de PSV-supporters zelf op de PSV Forums. Leekens werd namelijk niet bepaald als een kandidaat gezien en velen konden betere alternatieven opnoemen. Vandaag komt echter de aap uit de mouw, het gesprek wat Leekens had met Peter Fossen van PSV kwam niet van PSV uit maar van Leekens zelf die zich via zijn zaakwaarnemer Kees van Vossen als het ware had 'aangeboden' bij PSV. Uit het gesprek wat zijn zaakwaarnemer uiteindelijk met Peter Fossen had kwam dat PSV er nog niet uit was wie de nieuwe trainer zou worden maar dat ze contact op zouden nemen. Of de Belgische ex-bondscoach ook daadwerkelijk een serieuze kandidaat is om zijn landgenoot Gerets op te volgen is niet duidelijk.

Vanavond zal voorzitter Van Raaij wellicht wat meer duidelijkheid scheppen als hij te gast zal zijn in het programma Barend&Van Dorp wat elke werkdag van 22.30 uur tot 23.30 uur te zien is op RTL 4.

Meer op




Tags

leekens fossen gerets aap barend dorp george landgenoot opnoemen opvolging raaij scheppen teletekst veroorzaakte vossen vrt werkdag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage