Gelijkspel Jong PSV tegen Achilles'29, rentree Duarte

2 oktober 2015 19:34
Jong PSV heeft vrijdagavond op de Herdgang met 1-1 gelijkgespeeld tegen Achilles'29. Na een penalty vijf minuten na rust voor Achilles'29 wist Jong PSV en kwartier voor tijd op gelijke hoogte te komen. Kenneth Paal kon na een lange rush de gelijkmaker binnenschieten. Laros Duarte maakte zijn rentree na blessureleed. Hij speelde zijn eerste minuten in de Jupiler League. Ook doelman Van Osch debuteerde in het betaalde voetbal. Jong PSV staat nu tiende op de ranglijst, één plaats achter tegenstander Achilles'29. Jong PSV: Van Osch, Loof, Hermannsson, Alberto, Blummel, Leemans (69 Paal), Sanoh, Duarte, Lammers (76 Cmiljanic), Rommens, Lukovic

Chat met andere PSV fans in de PSV Chatbox. Volg verder @psvnetwerk via twitter.