Transparent
Inloggen
Sluiten

FIFA voert druk op Elche op voor betaling huur Tyton aan PSV

6 oktober 2015 21:15 - Diario Franjiverde

Volgens het regionale Diario Franjiverde voert de FIFA de druk op Elche op om de betaling na te komen van de tweede termijn van de huur van de Poolse keeper Tyton van PSV vorig seizoen. Het betreft volgens de krant een betaling van 95.000 euro welke al in januari betaald had moeten worden. De FIFA heeft op de door PSV aangespannen klacht inmiddels een onderzoek gestart en de Spaanse club verordend de betaling alsnog per direct te voldoen. Omdat ze dat vooralsnog blijven weigeren is de zaak neergelegd bij de Disciplinary Committee van de FIFA. Elche, vorig jaar al door de Spaanse bond een divisie teruggezet vanwege financiële problemen, hangt nu onder andere een puntenstraf boven het hoofd. De club zit diep in de financiële problemen.

Meer op Diario Franjiverde
Tags

betaling fifa elche huur tyton committee diario disciplinary franjiverde puntenstraf teruggezet verordend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi