Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV loopt in slotminuut tegen gelijkspel op tegen Excelsior: 1-1

17 oktober 2015 22:35

PSV heeft thuis tegen het laaggeplaatste Excelsior volkomen onnodig punten laten liggen. Excelsior tekende in de blessuretijd voor de gelijkmaker na een reeks van fouten achterin bij PSV.

PSV had een groot overwicht in de eerste helft. Het leverde diverse kansen op, maar in het tweede deel van de eerste helft kreeg ook de tegenstander enkele goede kansen op de openingstreffer. Naarmate het duel vorderde moest PSV meer haast gaan maken op zoek naar de bevrijdende treffer. Na ruim een uur spelen kwam die uiteindelijk. Bij een goed uitgevoerde aanval in de omschakeling gaf Locadia vanaf rechts Propper in het centrum voor de goal de kans om vrij in te schieten. De middenvelder schoot via de benen van de keeper binnen.

In het vervolg bracht Phillip Cocu Luuk de Jong in het veld. Dat zorgde voor meer overleg en veel meer gevaarlijke momenten voorin. De ploeg had in die fase een van de kansen moeten benutten en de punten veilig moeten stellen. Omdat dat niet gebeurde bleef het spannend. In de slotfase kon Excelsior daardoor nog voor haar kansen gaan. Er leek desondanks weinig te vrezen. twee minuten in blessuretijd ging het echter alsnog mis toen een reeks van fouten de 1-1 inluidde. Invaller Hasselbaink kon voor Bruma komen en de bal aan de binnenkant bij Zoet binnenschieten.




Discussieer mee op de forums


Tags

excelsior slotminuut bevrijdende binnenkant binnenschieten bruma cocu gevaarlijke haast hasselbaink inluidde jong laaggeplaatste locadia naarmate omschakeling uitgevoerde vorderde zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage