Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Wolfsburg waarschuwt voor het gevaar van De Jong

20 oktober 2015 18:18 - Algemeen Dagblad

Tijdens de persconferentie van VfL Wolfsburg waarschuwde Wolfsburg coach Dieter Hecking voor het gevaar van Luuk de Jong. ""PSV heeft een evenwichtig elftal en een levendige ploeg, daar moeten wij op het veld goede antwoorden op vinden. Op Luuk de Jong moeten we extra letten, als hij speelt." De spits maakte de laatste maanden indruk op de coach van de Duitsers. Hecking is zich bewust van de belangrijke rol die de aanvoerder heeft in het elftal van PSV."

Alle ploegen staan na twee speelrondes op drie punten. Wolfsburg zal thuis normaal gesproken moeten winnen om mee te blijven spelen voor de eerste twee plaatsen. "De verschillen zijn klein, details maken het verschil maar beslissingen zullen woensdag nog niet vallen. Er zijn na woensdag nog drie mogelijkheden." Hij hield zich op de vlakte over de invulling van zijn basiself tegen PSV. Hecking vond dat zijn team zaterdag overtuigend speelde tegen Hoffenheim. "Maar dat betekent niet dat we met dezelfde elf beginnen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

wolfsburg jong hecking waarschuwt basiself dieter evenwichtig hoffenheim levendige vlakte waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje