Transparent
Inloggen
Sluiten

Spaanse interesse voor Boliviaan Castillo; 'PSV wacht op evt vertrek Kezman'

6 juni 2002 16:05

Verslaggever: RvN

Waar afgelopen week een delegatie van PSV werd verwacht voor de wedstrijd van Oriente Petrolero (2-0 verlies, Castillo miste penalty) was er ook interesse van andere buitenlandse clubs. Met name het Spaanse Valladolid en Real Murcia zouden nadrukkelijk geinteresseerd zijn in de diensten van de Boliviaanse topscorer die naar verluidt zo'n 2 miljoen dollar moet kosten. het is op dit moment onduidelijk of PSV nog concrete interesse heeft.

Volgens de voorzitter van de club van Castillo heeft Valladolid een bod gedaan om de Boliviaan voor een jaar te huren voor 100.000 dollar met optie tot koop. Hij wil Castillo echter liever verkopen en wacht daarom liever af op wat PSV gaat doen. Hij liet in de Boiliviaanse krant El Mundo weten dat PSV al 4 spitsen heeft en wacht op een vertrek van Kezman naar Juventus alvorens Castillo aan te willen trekken.

Meer op




Tags

castillo boliviaan kezman valladolid boiliviaanse boliviaanse delegatie juventus mundo murcia oriente petrolero topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis