Brenet en Hendrix onderuit met Jong Oranje

17 november 2015 16:56

Jong Oranje is er niet in geslaagd om voor zichzelf een uitstekende uitgangspositie te creëren in de EK-kwalificatiepoule. Uit bij Jong Slowakije verloor Jong Oranje met 4-2. Bij rust stond Jong Oranje nog met 0-2 voor door twee doelpunten van Vincent Janssen. In de eerste helft waren de jonge Nederlands beduidend sterker. In de tweede helft kwamen ze vervolgens veel tekort.

Jorrit Hendrix werd 20 minuten voor tijd gewisseld voor Van Overeem, Joshua Brenet vijf minuten voor tijd vanwege tactische redenen voor Hendriks. Jordy de Wijs bleef het hele duel op de bank.

Updates: Oranje Netwerk

Opstelling Jong Oranje: Van der Hart, Brenet, Luckassen, Rekik, Ake, Hendrix, Boetius, Vilhena, Haye, Janssen, Kishna