Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat het weer liggen: 2-2 in Tilburg

21 november 2015 22:36

PSV heeft opnieuw punten laten liggen in een duel met een ploeg uit het rechterrijtje. Dit keer kwam PSV niet verder dan een 2-2 gelijkspel uit bij Willem II. Na een onbedreigde 0-1 bij rust ging het in de tweede helft weer mis met PSV.

In de eerste helft had PSV weinig problemen met Willem II. PSV was de bovenliggende ploeg en kwam al vroeg op 0-1 door een doelpunt van Gaston Pereiro. De aanvaller kreeg na zijn serie doelpunten in de afgelopen weken nu de voorkeur boven Luciano Narsingh. Al na elf minuten bekroonde hij dat met een prachtig doelpunt. Hij kreeg de bal weliswaar in buitenspelpositie, maar maakte vervolgens schitterend met een lobje af. PSV had daarbij geluk dat het doelpunt werd goedgekeurd. In het vervolg gaf PSV helemaal niets weg aan de thuisclub. Zelf drukte PSV echter ook niet door. Aanvallend gezien miste de ploeg de flanken een beetje met Locadia en Pereiro die beiden vaak naar binnen trokken.

Er lek geen vuiltje aan de lucht voor PSV. Toch ging het na rust weer mis. Willem II was scherper en kwam binnen op gelijke hoogte via Falkenburg die uit een corner kon binnenkoppen. Een paar minuten later was het zelfs 2-1 toen Falkenburg ook nog de 2-1 kon maken na een door Van der Velden doorgekopte verre ingooi van Van der Struijk. PSV moest vervolgens op zoek naar twee doelpunten. De gelijkmaker viel wel. Luuk de Jong trof doel bij een afgeslagen corner. Ook aan dit doelpunt zat een luchtje van buitenspel omdat Isimat in buitenspelpositie het zicht van de doelman zou hebben gehinderd. Isimat zat niet aan de bal en de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. PSV leek nog voldoende tijd te hebben voor een slotoffensief. Daar zou het echter nauwelijks van komen. PSV probeerde het wel, maar werd niet meer gevaarlijk.




Discussieer mee op de forums


Tags

buitenspelpositie falkenburg isimat pereiro tilburg afgeslagen bekroonde binnenkoppen doorgekopte flanken gehinderd ingooi jong keurde lobje locadia lucht luchtje narsingh onbedreigde rechterrijtje scherper struijk thuisclub trokken vuiltje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage