Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste media-optreden Gerets na ontslag bij PSV

10 juni 2002 23:57

Verslaggever: RvN

Eric Gerets toonde zich vanmiddag voor de Belgische televisie voor het eerst weer in de media na zijn ontslag bij PSV. Tot nu toe had de Belgische coach alle interviews afgehouden. Over PSV wilde hij voor de Belgische televisie echter niet praten. Na de wedstrijd van de Belgen tegen Tunesie gaf hij zijn mening over het vertoonde spel van de belgen tot nu toe op het WK. Eric Gerets was positiever dan de mening van de algemene opinie in Belgie. Volgens de voormalig PSV coach speelde de ploeg tegen Japan bij vlagen uitstekend en begon het ook tegen Tunesie goed. De omstandigheden zoals de hitte waren volgens Gerets wel een probleem voor de Belgen. Belgie zal tegen Rusland moeten winnen om zich nog te kunnen kwalificeren voor de volgende ronde. Met Gerets als speler wist belgie dat kunstje op het WK in 1986 wel te klaren, het werd toen 4-3 voor de belgen.

Eric Gerets wordt genoemd als belangrijkste kandidaat om de vertrekkende Belgische bondscoach Waseige op te volgen.

Meer op




Tags

gerets belgie tunesie afgehouden hitte japan klaren kunstje opinie rusland vertrekkende vlagen waseige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage