Transparent
Inloggen
Sluiten

Denemarken schakelt Frankrijk uit; Goal Rommedahl; Invalbeurt Bogelund; Geen speeltijd Heintze

11 juni 2002 08:32

Verslaggever: RvN

Denemarken heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het WK na een verrassende 2-0 zege op Frankrijk. De wereldkampioen is daardoor al in de eerste ronde uitgeschakeld. Dennis Rommedahl opende de wedstrijd voor de Denen. Na ruim 20 minuten punterde Rommedahl vanaf links een voorzet van rechts in het goal achter de Franse keeper. In de tweede helft besliste Tomasson de wedstrijd definitief met zijn vierde goal in 3 wedstrijden.

Kasper Bogelund mocht een kwartier voor tijd invallen bij de Denen en kreeg zo ook speeltijd op het WK. Direct na zijn invalbeurt had de Deen een aantal opvallende acties en kreeg hij zelfs een kans op scoren.

Jan Heintze ontbrak vandaag in de basis van Denemarken. Voormalig PSV'er Niclas Jensen kreeg van Morten Olsen de voorkeur op de linksbackplaats boven de aanvoerder Heintze.

Meer op




Tags

denemarken heintze rommedahl bogelund frankrijk besliste jensen kasper linksbackplaats morten niclas olsen punterde tomasson wereldkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage