Transparent
Inloggen
Sluiten

Lestienne hervat training bij PSV

3 december 2015 15:31 - PSV.nl

Maxime Lestienne heeft donderdag de training bij PSV hervat. De vleugelspeler onderging gisteren al enkele fysieke testen op De Herdgang en werkte een individueel programma af.

Lestienne reageerde op de officiële website ging ook in op de steunbetuigingen die hij de afgelopen maanden ontving. “Die heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb veel contact gehad met de staf en mijn teamgenoten de afgelopen periode. Dat was fijn, maar ook de vele warme reacties van de supporters hebben me goed gedaan. Het applaus in de wedstrijd tegen Excelsior was hartverwarmend”, sprak De Belg die dankzij het contact met PSV op de hoogte bleef van de ontwikkelingen binnen het team.

Tot slot sprak hij de verwachting uit snel weer te kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie. “Door alles wat erbij komt kijken heb ik natuurlijk amper kunnen trainen, maar ik denk dat ik vrij snel weer wat minuten kan maken. Dat hangt natuurlijk ook van de trainer af, maar wie weet zitten er wat minuutjes tegen CSKA Moskou in. Dat is afwachten.”

Meer op PSV.nl




Tags

lestienne applaus cska excelsior hartverwarmend herdgang minuutjes slot steunbetuigingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage