Transparent
Inloggen
Sluiten

Blom: 'niet gewend van PSV'

7 december 2015 06:56

Tegenover De Telegraaf reageerde scheidsrechter Kevin Blom op het wegzenden van PSV-assistent Ruud Brood. "Hij was het niet eens met onze beslissing en maakte ongepaste opmerkingen. Vervelend want dit zijn we niet gewend van de technische staf van PSV", aldus Blom. Brood sneerde de scheidsrechter na het wegzenden nog 'paardenlul' toe. De scheidsrechter laat in dezelfde krant weten ook na het zien van de beelden achter zijn beslissingen te blijven staan. Volgens de scheidsrechter ging Arias zelf op zoek naar het contact voordat er actie werd genomen. De handsbal van Bruma had hij zelf niet waargenomen, maar met het advies van zijn grensrechter kon hij achteraf leven omdat de verdediger zijn arm op een natuurlijke plaats had.




Tags

blom brood wegzenden arias bruma grensrechter handsbal ongepaste paardenlul sneerde telegraaf waargenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage