Transparent
Inloggen
Sluiten

Rommedahl wil met nieuwe coach PSV praten over toekomst; Bogelund in de basis tegen Engeland?

14 juni 2002 16:27

Verslaggever: RvN

Tegen het Deense BT laat Dennis Rommedahl weten snel een gesprek te willen hebben met de nieuwe coach van PSV (Hiddink, volgens de Denen). Rommedahl wil de plannen van de coach weten en hoe hij daar in past. Als hij daar niet in past en minder aan spelen toe zal komen, zou hij het liefst naar Engeland willen vertrekken. De laatste weken wordt Rommedahl continu in de Britse media in verband gebracht met interesse van Aston Villa en Newcastle United. Met Engeland - Denemarken voor de boeg staat hij in Engeland alleen maar meer in de picture.

Een andere Deen, Kasper Bogelund, lijkt op basis van de laatste trainingen van Denemarken een kans te maken op een basisplaats tegen Engeland.

Meer op




Tags

engeland rommedahl bogelund denemarken boeg hiddink kasper newcastle picture villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage