Transparent
Inloggen
Sluiten

Overzicht geruchten van het weekend

15 juni 2002 15:42

Verslaggever: RvN

Ondanks het WK hebben de internationale voetbalmedia nog voldoende geruchten om zich bezig te houden. Hoe onbetrouwbaar soms ook, wij zetten ze weer voor u op een rijtje:
Volgens Het Nieuwsblad zouden Erwin Koeman en Rene Eijkelkamp 2 van de 4 kandidaten zijn voor de functie van hoofdcoach van het KV Mechelen van Aad de Mos. Opmerkelijk aangezien KV Mechelen zelf enige dagen geleden bekendmaakte dat Demol, Eli Ohana, vanderEycken en Van Wijck de kandidaten zijn.

Volgens de Italiaanse geruchtensite Calciomercato zouden nu ook de giganten Roma en Real Madrid interesse hebben getoond voor de transfervrije Japanner Inamoto.

De inmiddels voor het WK uitgeschakelde Rommedahl blijft volgens Repubblica op het verlanglijst van Lazio Roma. Alleen de transfersom van 18 miljoen euro zou een probleem zijn voor de Italianen.

The Times noemt PSV net als vorige jaren als ??n van de clubs die geinteresseerd zou zijn in de jonge Amerikaan Marcus Da Beasley.

Meer op




Tags

mechelen roma beasley bekendmaakte calciomercato demol eijkelkamp eli erwin geruchtensite giganten inamoto italianen koeman lazio madrid marcus mos nieuwsblad ohana opmerkelijk repubblica rommedahl times uitgeschakelde vandereycken verlanglijst voetbalmedia wijck

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage