Sprookje Hiddink duurt voort; winst tegen Italie

18 juni 2002 15:56

Het sprookje van Guus Hiddink op het WK met Zuid-Korea duurt voort. Zuid-Korea presteerde vandaag het onverwachte door ook Italie uit te schakelen. In de achtste finales won Zuid-Korea met 2-1 na verlenging. In de slotfase wist Zuid-Korea na een wedstrijd machteloos aanvallen de 0-1 achterstand weg te werken. In de verlenging was het Ahn die de beslissende goal scoorde. Ahn had na 5 minuten nog een penalty gemist voor de Zuid-Koreanen.

PSV voorzitter Van Raaij zal dus nog minimaal enkele dagen moeten wachten alvorens Hiddink besprekingen met PSV zal willen starten. Van Raaij liet eerder al weten daarop te zullen wachten.