Transparent
Inloggen
Sluiten

Lestienne en Zoet betreuren incident, PSV accepteert excuses

20 december 2015 16:10 - PSV.nl

Maxime Lestienne en Jeroen Zoet betreuren het feit dat ze vannacht na een incident op weg naar huis in de binnenstad van Eindhoven op het politiebureau terecht zijn gekomen. PSV meldt dat via een verklaring op haar website. Tegen de spelers van PSV is geen aangifte gedaan. Beiden zijn na verhoor met een boete huiswaarts gestuurd.

Woordenwisseling
Lestienne kreeg een woordenwisseling, wat leidde tot duw en trekwerk, nadat hij meerdere malen was lastig gevallen. Nadat de politie hem daar voor oppakte, heeft Zoet geprobeerd zijn ploeggenoot te beschermen. Volgens de dienstdoende agenten echter niet op de juiste manier.

Reactie Jeroen Zoet
Algemeen directeur Toon Gerbrands en hoofdtrainer Phillip Cocu hebben vanmiddag met de spelers gesproken. Jeroen Zoet: "we beseffen dat dit een gevolg is van onjuist handelen en wij hebben er dan ook spijt van."

Reactie Toon Gerbrands
Toon Gerbrands concludeert dat Jeroen en Maxime er weer eens mee geconfronteerd zijn dat ze in een glazen huis leven en dat dit een bepaald voorbeeldgedrag van hen gevraagd wordt. "Ze hebben hun excuses aangeboden en die hebben we geaccepteerd", aldus Gerbrands.

Meer op PSV.nl




Tags

zoet gerbrands lestienne accepteert woordenwisseling aangifte agenten cocu dienstdoende duw glazen huiswaarts malen onjuist politiebureau trekwerk verhoor voorbeeldgedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje