Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV nodigt fans opnieuw uit op nieuwjaarsreceptie

28 december 2015 18:22 - PSV.nl

Met de traditionele nieuwjaarsreceptie in het Philips Stadion, luidt PSV op woensdag 13 januari het nieuwe jaar in. Net als vorig seizoen, zijn ook dit voetbaljaar supporters van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie!

Nieuwe opzet, aanmelden
De nieuwjaarsreceptie is een evenement waarin we vooruitkijken naar 2016. Een jaar waarin we het kampioenschap willen prolongeren en ons opnieuw willen tonen in de UEFA Champions League. Vorig jaar beleefde PSV een primeur door als eerste club ook supporters uit te nodigen op de nieuwjaarsreceptie en ook dit jaar wil de club samen met alle fans op het nieuwe, hopelijk succesvolle, jaar 2016 proosten. In deze nieuwe opzet is de traditionele nieuwjaarstoespraak vervangen door een spraakmakend buitenprogramma. Omdat het aantal plaatsen niet oneindig is, raden we je aan om je direct aan te melden.

Programma
Je wordt om 18.00 uur verwacht bij het Philips Stadion. Via ingang 10 kun je plaatsnemen op de zuid-tribune. Daarna begint om 18.30 uur een programma waarin onder meer algemeen directeur Toon Gerbrands, technisch manager Marcel Brands, hoofdtrainer Phillip Cocu en aanvoerder Luuk de Jong vooruitkijken naar 2016. Een bekende presentator leidt de avond en voor entertainment wordt ook gezorgd. Welke personen dit zijn, houden we nog even geheim. Uiteraard is het eerste drankje die avond van de club. Na het officiële gedeelte is er gelegenheid een drankje op de promenade van het Philips Stadion te drinken. De bijeenkomst eindigt om 20.00 uur.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwjaarsreceptie drankje nodigt vooruitkijken aanmelden bijeenkomst brands buitenprogramma cocu entertainment evenement gerbrands jong nieuwjaarstoespraak presentator primeur prolongeren promenade proosten raden spraakmakend uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi