Transparent
Inloggen
Sluiten

[CL] Atletico pakt koppositie Spanje

2 januari 2016 23:15

Verslaggever: A

Aankomend PSV-tegenstander in de UEFA Champions League Atletico Madrid heeft vanavond de koppositie in Spanje overgenomen van FC Barcelona. De kampioen van 2013/14 won thuis met moeite van de nummer laatst Levante, terwijl de Catalanen puntverlies leden bij Espanyol. Teye zorgde voor de enige treffer van Atletico, waardoor in de slotfase werd gewonnen.

Atletico heeft nu twee punten meer dan FC Barcelona, maar wel een wedstrijd meer gespeeld. Stadsgenoot Real heeft nog drie punten meer achterstand en komt later dit weekend nog in actie.

Op de ranglijst in Spanje valt vooral op dat Atletico maar weinig tegendoelpunten krijgt. In 18 wedstrijden zijn dat er tot dusver 8, ongeveer de helft van het aantal van de twee andere topclubs. PSV kreeg overigens 19 tegendoelpunten in de Eredivisie, tot dusver. Scoren doet Atletico ook maar weinig; een doelsaldo van +17 is karig voor een koploper op bijna de helft van de competitie.




Tags

atletico barcelona catalanen eredivisie espanyol karig levante madrid teye uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage