Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen finale voor Hiddink

25 juni 2002 15:21

Verslaggever: BvT

Het sprookje is uit. Guus Hiddink is er met zijn Zuid-Korea niet in geslaagd de WK-finale te bereiken. Duitsland bleek in Seoul te sterk en won met 1-0 door een goal van Ballack. De winst van de Duitsers was terecht, op basis van hun beste wedstrijd tot nu toe op het wereldkampioenschap. Korea werd alleen gevaarlijk door middel van enkele snelle counters, maar telkens stond ?f keeper Kahn, ?f een matige afronding een treffer in de weg.

Zuid-Korea speelt nu zaterdag nog de wedstrijd om de derde en vierde plaats tegen de verliezer van Brazili?-Turkije. Waarschijnlijk pas daarna zullen de onderhandelingen tussen PSV en Hiddink afgerond kunnen worden.

Meer op




Tags

hiddink korea afronding ballack brazili counters duitsland kahn seoul sprookje turkije wereldkampioenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte