Transparent
Inloggen
Sluiten

Resultaten supportersbijeenkomst worden zichtbaar

25 juni 2002 16:31

Verslaggever: BvT

PSV bewijst dat het niet bij alleen mooie woorden blijft, maar dat er ook werk gemaakt wordt van de op de afgelopen supportersbijeenkomst naar voren gekomen punten. Zo werd vandaag via het Eindhovens Dagblad bekend dat de club de mogelijkheid onderzoekt om te investeren in een supporterscaf?. Het caf? zou mogelijk in de Ventoseflat gevestigd moeten worden, waar tot voor kort het oude PSV-caf? D'n Berk zat. Het initiatief zou tegelijk de overlast op het stationsplein wat moeten verminderen, rondom wedstrijden.

Eerder deze week werd via de PSV Forums al bekend dat de 61 stadionverboden voor het doorverkopen van kaarten aan fans van de tegenpartij worden ingetrokken. De club liet dit weten middels een brief aan de betreffende seizoenkaarthouders. PSV zegde tijdens de supportersbijeenkomst reeds toe de stadionverboden te heroverwegen.

Wel zal in de toekomst streng worden toegezien op de regels met betrekking tot het doorverkopen van kaarten. Daarvoor is speciaal het huishoudelijk regelement aangepast. Fans reageren op de forums positief op de intrekking van de straffen, maar zijn wel enigszins bezorgd over de toekomst: "Supporterschap is iets ondefinieerbaars, dus hoe ze een grens willen stellen?!?", aldus Reemdacoolest.

Ondertussen wachten de supporters in spanning af; zullen ook hun wensen met betrekking tot de kaartverkoop in beleid worden omgezet? Met betrekking tot de binnenlandse uitwedstrijden gaat het hierbij om het gewraakte reiskaart-systeem. En Europees gezien zal de eerste wedstrijd afgewacht moeten worden, om te zien hoe de club zich zal opstellen. Maar het begin is er zeker.

Meer op




Tags

supportersbijeenkomst caf doorverkopen stadionverboden berk brief gewraakte heroverwegen huishoudelijk ingetrokken intrekking middels ondefinieerbaars reemdacoolest regelement reiskaart stationsplein streng supporterscaf supporterschap tegenpartij toegezien ventoseflat verminderen zegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte