Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Quiz seizoen 2001/2002 ten einde

25 juni 2002 17:20

Verslaggever: BvT

And the winner is... extralars!

Met een score van 77 uit een mogelijke 84 is extralars winnaar geworden van het PSV Quiz seizoen 2001/2002. Niet alleen het algemeen klassement schreef hij op zijn naam, maar ook het relatieve klassement. Niemand kon tippen aan het moyenne van 91,6% goede antwoorden. Met recht zal extralars zich een jaar lang dus "de ultieme PSV-kenner" mogen noemen.

Op vier punten achterstand eindigde coendillen als tweede in het algemeen klassement. Marscha Teurlinckx, de winnares van vorig seizoen, moest ditmaal genoegen nemen met een eervolle derde stek. Zij scoorde 68 punten. Eervolle vermeldingen zijn er voor aqua giganta en keza_nr9 op de plaatsen vier en vijf. Ruim vijfhonderd PSV Netwerk leden deden dit jaar mee.

De antwoorden van de laatste Quiz van het seizoen staan op de Quizpagina. Kijk daar of jij wist op welke foto Erik Gerets niet stond, vind uit of Valckx werkelijk gevraagd werd peetvader van Romario te worden en lees hoe het Romario-liedje ookalweer eindigde. Bekijk ook het algemeen klassement en het relatieve klassement.

Speciale dank gaat dit jaar wederom uit naar de samenstellers van de 84 prachtige vragen van het afgelopen seizoen: Bas van der Vossen en Joost van de Ven. Zij houden er na dit seizoen mee op; we zullen ze missen. Reacties kunnen geplaatst worden op de PSV Forums. Ook is PSV Netwerk nog op zoek naar nieuwe Quizmasters, als volgend seizoen de Quiz in een nieuw jasje wordt gestoken.

Meer op




Tags

klassement quiz extralars romario aqua coendillen ditmaal foto gerets giganta jasje joost kenner keza liedje marscha moyenne ookalweer peetvader quizmasters quizpagina samenstellers stek teurlinckx tippen valckx ven vermeldingen vijfhonderd vossen winnares winner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte