Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasveer: 'ik zie wel wat er komt'

23 januari 2016 23:38

Remko Pasveer gaf tegenover het Eindhovens Dagblad voor het eerst een interview sinds het incident bij Heracles, waar hij uit de kleedkamer wegliep. "Dat was niet goed en we hebben er intern over gesproken. Ik train hard en probeer alles te doen om er te staan, maar de trainer kiest op dit moment voor Jeroen (Zoet, red.). Dat is een situatie waar ik het als sportman moeilijk mee heb. Nee, ik heb geen excuses aangeboden voor dat weglopen. Het is gebeurd en ik heb dat niet goed gedaan, het is niet anders. Dat kun je met excuses niet uitwissen. Ik was zo enorm teleurgesteld en wilde op dat moment niet op die plek zijn."

"Of er in de winterstop nog iets gebeurt? Ik weet het niet, mijn zaakwaarnemer weet hoe ik erover denk. Dat ik niet op de bank wil zitten, is onderhand wel bekend. Ik zie wel wat er komt."




Tags

pasveer heracles onderhand remko sportman uitwissen wegliep weglopen zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage