Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans: geen puntenaftrek voor misdragingen fans

29 juni 2002 12:52

Verslaggever: BvT

De supporters zijn in meerderheid (60,1%) tegen het idee om clubs met puntenaftrek in de competitie te bestraffen, wanneer hun fans zich misdragen. Op de forums blijkt dat fans meer zien in het keihard aanpakken van de raddraaiers zelf. De algemene vergadering van de KNVB nam niet lang geleden een voorstel aan, dat puntenaftrek mogelijk maakt bij ernstige misdragingen van aanhangers. Een andere mogelijke straf is een verbod op meereizende uitsupporters.

De nieuwe PSV Poll luidt: "Maken de clubs een fatale fout door het CAO akkoord af te wijzen, waardoor de flexwet in werking treedt?". Klik hier voor meer informatie over de flexwet en de CAO-onderhandelingen.

Meer op




Tags

puntenaftrek misdragingen cao flexwet aanhangers bestraffen fatale knvb meereizende misdragen poll raddraaiers uitsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte