Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV: Zware tegenslag voor Bob Groenendijk

1 februari 2016 20:25 - PSV.nl

PSV meldt maandagavond dat bij Jong PSV verdediger Bob Groenendijk een tumor is verwijderd. De operatie is goed verlopen, er zijn geen uitzaaiingen geconstateerd. De negentienjarige verdediger herstelt thuis van de ingreep en zal minimaal twee weken rust moeten houden. In de komende periode zal, op basis van aanvullende onderzoeken, bepaald worden of nabehandeling noodzakelijk is.

“Net als Bob en zijn familie zijn ook wij allemaal ontzettend geschrokken”, reageert technisch manager Marcel Brands op de officiële website. “Dat er direct operatief is ingegrepen, geeft de ernst van de situatie weer. We hopen allemaal van harte dat Bob het ergste nu achter de rug heeft en dat hij weer vooruit kan kijken. Ondertussen zullen wij als club er alles aan doen om hem in deze zware tijd te ondersteunen.”

Meer op PSV.nl




Tags

groenendijk brands jong nabehandeling negentienjarige operatief tumor uitzaaiingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage