Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy en Van Bommel geslaagd voor cursus Coach Betaald Voetbal

5 februari 2016 14:06 - KNVB.nl

Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel zijn geslaagd voor hun cursus Coach Betaald Voetbal (UEFA Pro) bij de KNVB Academie. Van Nistelrooy en Van Bommel namen deel aan een cursus op maat van anderhalf jaar, bestaande uit de reguliere cursus Coach Betaald Voetbal en een ervaringsgedeelte als trainer-coach. Met het diploma Coach Betaald Voetbal in bezit zijn de oud-internationals bevoegd als hoofdtrainer bij een betaald voetbalorganisatie aan de slag te gaan.

"Mark en Ruud zijn opnieuw twee grote namen uit het Nederlandse voetbal die geslaagd zijn voor de cursus Coach Betaald Voetbal", aldus technisch manager van de KNVB Jelle Goes. "Bij een cursus op maat is er aandacht voor de ervaringen die de oud-voetballers al hebben opgedaan in de wereldtop en concentreren we ons op de elementen van het trainerschap waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Mark en Ruud stonden tijdens de cursus continu als trainer op het veld en hebben als assistent-trainer ervaringen opgedaan bij trainers van formaat. Namens de KNVB wens ik hen beide een hele succesvolle toekomst toe in het trainersvak."

Meer op KNVB.nl




Tags

cursus bommel nistelrooy knvb bevoegd diploma ervaringsgedeelte formaat goes trainerschap trainersvak uefa wereldtop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje