Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel keert per direct terug als individueel trainer/coach middenvelders in opleiding

5 februari 2016 14:08 - PSV.nl

Mark van Bommel (38) keert per direct als individueel trainer/coach in de opleiding terug bij PSV. De Limburger, die tijdens zijn actieve carrière verspreid over twee periodes 274 officiële wedstrijden voor PSV speelde, gaat zich richten op de middenvelders van PSV onder-17, onder-19 en Jong PSV.

“Een mooie uitdaging die goed past bij mijn ontwikkeling als trainer/coach”, reageert de voormalig topvoetballer. “Ik heb de in de afgelopen twee jaar stage gelopen bij enkele jeugdteams van PSV, de A-selectie van PSV en ben daarnaast assistent-bondscoach van Saudi-Arabië. Ik wil me in alle facetten van het trainersvak verdiepen en ben blij dat ik van PSV de kans krijg om in deze rol aan de slag te gaan.”

Technisch manager Marcel Brands is verguld met de aanstelling van Van Bommel. “De trainersstaf van de jeugdopleiding krijgt met de komst van Mark wederom een kwaliteitsimpuls. Het is geweldig dat onze talenten nu ook ondersteuning krijgen van Mark, die als speler de absolute top haalde.”

Meer op PSV.nl




Tags

bommel arabie brands facetten jong kwaliteitsimpuls limburger saudi stage topvoetballer trainersvak verguld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje