Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus, z? moet je spelen !

6 juli 2002 12:09

Verslaggever: RvN

Het lijkt er nu toch echt naar uit te zien dat Guus Hiddink binnen een aantal dagen wordt gepresenteerd als nieuwe coach van PSV. De voormalig PSV'er verbleef twee jaar in Korea en zal relatief weinig hebben meegekregen van PSV. Aangezien hij ook nog eens eerst op vakantie zal gaan, heeft hij weinig tijd om de selectie te leren kennen in de voorbereiding. Met de hulp van de PSV fans die PSV en de selectie door en door kennen, zal het hem echter weinig moeite hoeven te kosten om tot een basiselftal te komen.

Het advies van de supporters over de basisopstelling is heel duidelijk, zo blijkt uit de favoriete opstellingen van de meeste leden. Arjen Robben staat met overgrote meerderheid van stemmen (83,5%) bij de start van de voorbereiding in het basiselftal. Verder zijn het voornamelijkde spelers die we vorig seizoen ook al zagen.

??n van de nieuwe functies op PSV Netwerk sinds de introductie van het nieuwe forumsysteem, is het Favoriete Opstellingen script. Enkele honderden PSV supporters gaven de afgelopen dagen al hun visie door, over hoe PSV zou moeten spelen met het huidige spelersmateriaal. Uit alle inzendingen berekent de computer elke dag een 'ideaal elftal'. Dit is dus het elftal zoals het tot stand zou komen als niet de coach, maar de supporters het voor het zeggen hadden, volgens een democratisch mechanisme. In de loop van het komend seizoen zullen we de veranderingen in de ideale opstelling in de gaten houden en berichten over belangrijke verschuivingen.

Op basis van de tot nu toe ingezonden favoriete opstellingen, ziet het ideale elftal er nu zo uit:

Formatie 4-4-2 (70,6% van de stemmen)

Vennegoor of Hesselink (73.4%)Kezman (90.8%)
Robben (83.5%)Vogel (91.7%)Van Bommel (99.1%)Rommedahl (84.9%)
Bouma (56.9%)Hofland (97.7%)Ooijer (91.7%)Bogelund (92.2%)
Waterreus (96.3%)


Arnold Bruggink en Jan Heintze komen op nummer 12 en 13 maar zitten nog relatief ver van een basisplaats af bij de supporters met respectievelijk 29,8 en 28,0% van de stemmen.

Bekijk hier de huidige ideale opstelling met daarbij alle details en stuur nu jouw advies voor Guus Hiddink door.

Meer op




Tags

opstellingen basiselftal hiddink robben arjen arnold bogelund bommel bouma bruggink computer democratisch forumsysteem heintze hesselink hofland ingezonden introductie inzendingen kezman korea mechanisme ooijer overgrote rommedahl spelersmateriaal vennegoor verschuivingen vogel voornamelijkde waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte