Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV beloont fans met staan-zit tribune

19 februari 2016 12:08 - PSV.nl

PSV vervangt komende zomer de stoeltjes op de eerste ring van de oosttribune en tweehonderd stuks op vak T voor modellen met een staan-zit-constructie. Dat meldt de club op de officiële website. Dit geeft de fans de mogelijkheid om tijdens eredivisiewedstrijden PSV staande aan te moedigen. Dit is een langgekoesterde wens van onze fanatieke supporters. Dankzij de revenuen uit de UEFA Champions League is PSV in staat om € 500.000,- in de aanpassing te investeren.

“Onze supporters hebben er absoluut aan bijgedragen dat we de laatste zestien hebben bereikt”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands. “De sfeer in het stadion was iedere keer weer fantastisch en dat werkt stimulerend voor de spelers. Het creëren van de staanplaatsen is een rechtstreekse beloning voor de geweldige steun die we hebben gekregen.”

Gedurende de voorbije periode zijn diverse voorstellen van de supporters besproken die handelen over de indeling van de zogeheten “sfeertribune“ waaronder een eventuele uitbreiding van de capaciteit op de oosttribune door het plaatsen van een extra rij. Gerbrands: “Het is fantastisch om de betrokkenheid bij ons PSV te ervaren. Wij zijn de fans echt dankbaar voor de input en de constructieve opstelling. De plannen liggen inmiddels ter beoordeling bij de betreffende afdeling. Zodra we terugkoppeling hebben ontvangen, zullen we dit met de klankbordgroep delen.”

Meer op PSV.nl




Tags

beloont gerbrands oosttribune afdeling bijgedragen capaciteit constructie constructieve eredivisiewedstrijden fanatieke indeling input klankbordgroep langgekoesterde modellen rechtstreekse revenuen ring sfeertribune stimulerend stuks terugkoppeling uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje