Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vanavond eerste oefenwedstrijd tegen ASV Dronten

11 juli 2002 00:14

Verslaggever: RvN

PSV speelt vanavond om 19.00 uur de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De Eindhovenaren komen uit tegen de amateurs van ASV Dronten. De wedstrijd wordt gespeeld ter ere van het 40-jarig jubileum van de club. De interesse bij de amateurs van ASV Dronten was dermate groot dat het aantal verkoopdagen was uitgebreid. Er worden nu zo'n 3500 fans verwacht. De club kan overigens bijna het dubbele aan bezoek kwijt. Vandaag is er voor de wedstrijd dan ook gewoon kaartverkoop aan de kassa. Speciaal voor deze wedstrijd zijn de amateurs al een week in training.

Erwin Koeman en Fred Rutten zullen donderdag een groot deel van de selectie speeltijd willen geven. Of Guus Hiddink ook aanwezig zal zijn bij de eerste oefenwedstrijd is op dit moment onduidelijk.

Website ASV Dronten: klik hier

Meer op




Tags

asv dronten erwin hiddink jarig kassa koeman rutten verkoopdagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje