Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans hoopvol nieuw seizoen in

11 juli 2002 19:20

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV gaan vol goede hoop het nieuwe seizoen in, zo blijkt uit de PSV Poll. Tweederde van de fans denkt dat de doelstelling om kampioen te worden en tenminste de tweede ronde Champions League te bereiken, gehaald zal worden. Slechts 31,0% denkt dat PSV daar net als vorig jaar niet in zal slagen. Vanavond speelt PSV haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen, tegen ASV Dronten.

De nieuwe PSV Poll is in de vorm van een stelling gegoten en behandelt het voornemen van de club om supporters die hun seizoenkaart uitlenen aan fans van de tegenpartij daarvoor te straffen met stadionverboden. Afgelopen seizoen probeerde PSV dat al eens, maar trok de stadionverboden later in op aandringen van onder andere PSV Fans United. Komend seizoen moet het echter standaard beleid worden. Een goede zaak of juist niet?

Meer op




Tags

hoopvol poll stadionverboden aandringen asv dronten gegoten seizoenkaart stelling tegenpartij tweederde uitlenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis