Transparent
Inloggen
Sluiten

Onduidelijkheid over combi Genk-PSV

13 juli 2002 15:02 - PSV Supportersvereniging

Verslaggever: BvT

Gisteren waren we nog blij te kunnen melden dat de Supportersvereniging PSV een elegante oplossing had gevonden voor de kaartverkoop voor de afscheidswedstrijd van Luc Nilis, Genk-PSV. De vereniging meldde immers dat gekozen was voor een gratis vrijwillige combiregeling, om op die manier PSV-fans aan te moedigen zoveel mogelijk georganiseerd naar de wedstrijd te komen. Vandaag echter blijkt dat de mooie woorden zijn ingetrokken: er geldt een verplichte combiregeling voor PSV-fans en er rijden maximaal 10 bussen.

De reden van de plotselinge verandering is onbekend; de redactie van PSV Netwerk werd getipt over de veranderingen op de PSV Forums over de nieuwe tekst op de site van de supportersvereniging. Daar wordt nu plots gesproken over ongeregeldheden in Belgi? vorig jaar en om die reden een verplichte combiregeling.

Een heel ander verhaal is weer hoe de verkoop werkelijk verloopt: het blijkt dat er nog wel degelijk kaarten werden verkocht zonder combi. Onduidelijkheid troef dus. Wat wel duidelijk is, is de belangstelling van fans: die is groot. Ook vanochtend stonden er weer flinke rijen in de supporterswinkel.

Meer op PSV Supportersvereniging




Tags

combi combiregeling genk onduidelijkheid supportersvereniging afscheidswedstrijd belgi elegante getipt ingetrokken nilis plotselinge rijen supporterswinkel tekst troef verloopt vrijwillige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage