Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement PSV: club distantieert zich van incidenten en kondigt maatregelen aan

16 maart 2016 18:17 - PSV.nl

PSV distantieert zich volledig van de mensen die gisteren enkele incidenten veroorzaakten in de binnenstad van Madrid. Bij monde van algemeen directeur Toon Gerbrands laat PSV weten er alles aan te doen de daders op te sporen. Het statement van Gerbrands:

Reactie Algemeen Directeur Toon Gerbrands
“Als PSV zijn we gisteren geconfronteerd met een aantal vervelende incidenten met bedelaarsters in de binnenstad van Madrid. Als club willen wij ons hier volledig van distantiëren. Dit zijn niet de normen en waarden die wij uitdragen. PSV gaat zijn uiterste best doen om de mensen die dit veroorzaakten op te sporen en als we hen vinden, hebben ze een heel groot probleem. PSV zal passende maatregelen treffen en daarbij mag worden gedacht aan stadionverboden of ergere sancties. Laat duidelijk zijn dat wij niets met deze mensen te maken willen hebben. Zij horen niet bij onze club thuis.”

Meer op PSV.nl




Tags

distantieert gerbrands statement madrid sporen bedelaarsters distantieren monde sancties stadionverboden uitdragen uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte