Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV'ers met Oranje naar zege op Wembley, Narsingh maakt de winnende

29 maart 2016 20:13

Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma, Jetro Willems, Marco van Ginkel en Luciano Narsingh wisten dinsdag met Oranje op Wembley te winnen. het werd uiteindelijk 1-2 voor Oranje, waarbij Narsingh als invaller voor de beslissende treffer zorgde. Naast Narsingh mocht ook Van Ginkel nog minuten maken als invaller. Vincent Janssen had eerder in de tweede helft voor de 1-1 gelijkmaker gezorgd vanaf de strafschopstip. Jeroen Zoet keepte opnieuw een uitstekende wedstrijd en liet zien ook in Oranje zijn mannetje te staan.


Het Nederlands elftal begint om 21.00 uur op Wembley aan de vriendschappelijke interland tegen Engeland. Jeroen Zoet start in de basis als vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. Jeffrey Bruma en Jetro Willems blijven staan. Luuk de Jong moet dit keer genoegen nemen met een plaats op de bank, Vincent Janssen krijgt nu de voorkeur.





Discussieer mee op de forums


Tags

narsingh oranje wembley zoet bruma ginkel janssen jeffrey jetro willems engeland jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte