Transparent
Inloggen
Sluiten

Boliviaan Castillo dreigt te stoppen met voetbal; club wacht op PSV

18 juli 2002 23:12

Verslaggever: RvN

De Boliviaan Jos? Alfredo Castillo heeft in Bolivia zijn club gedreigd dat hij met voetbal zal stoppen als de club een transfer naar het buitenland tegenhoudt. 'Dan ga ik pedagogie studeren' aldus een boze Castiillo die liet weten niet meer voor Oriente Petrolero uit te willen komen. Valladolid zou de gevraagde transfersom willen betalen alleen in 4 ipv 2 delen. De club zelf liet echter weten te willen wachten op PSV. 'We zijn dichter bij een akkoord met PSV dan met Valladolid' aldus een woordvoerder van de club in de Boliviaanse media. Castillo is bang zijn kans op een lucratieve transfer naar het buitenland te verspelen door de houding van zijn club.

De club hoopt er dus op dat Mateja Kezman alsnog zou vertrekken bij PSV en de Eindhovenaren dan de Boliviaan aantrekken. PSV heeft meerdere malen laten weten in het geval dat een spits zou vertrekken PSV wel een vervanger zou aantrekken. Castillo staat daarbij op de schaduwlijst als mogelijke vervanger. Hij liep enige tijd stage bij PSV en werd vervolgens nog in eigen land bekeken. De kans dat Kezman nog zal vertrekken dit jaar lijkt echter miniem.

Meer op




Tags

castillo boliviaan kezman valladolid alfredo bolivia boliviaanse castiillo gedreigd malen mateja miniem oriente pedagogie petrolero schaduwlijst stage tegenhoudt verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage