Transparent
Inloggen
Sluiten

Belgen gaan protesteren tegen verbod op GBA-PSV

19 juli 2002 13:16

Verslaggever: RvN

Fans van GBA hebben opgeroepen op de dag waarop de wedstrijd oorspronkelijk op het programma stond, 4 augustus, te willen gaan protesteren op de Grote Markt in Antwerpen tegen het verbod van de wedstrijd. Ondertussen roepen diverse fractievoorzitters van de diverse politieke partijen in Antwerpen nu dat ze de wedstrijd toch doorgang willen laten vinden. Die kans lijkt echter nihil aangezien zowel de burgemeester als politie van Antwerpen zich duidleijk hebben uitgesproken tegen het doorgaan van de wedstrijd. PSV is inmiddels op zoek naar een vervangende wedstrijd voor die datum. GBA heeft voor vrijdag 2 augustus inmiddels al een wedstrijd gepland tegen Norwich City.

Meer op
Tags

gba antwerpen protesteren duidleijk fractievoorzitters norwich vervangende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman